MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 01. 10. 2012.

Rad "Oazinog" internet-kluba (IX/2012)

'Oazin' internet-klub opet je pun'Oazin' internet-klub opet je punPosjećenost "Oazinog" internet-kluba u mjesecu rujnu bila je velika. Kako je počela nova školska godina, tako su i školarci počeli više dolaziti. Boravak u internet-klubu odličan je način da skrate vrijeme dok čekaju prijevoz kući.

Posjećenost je veća u poslijepodnevnim satima, nego prijepodne, pa često dolazi i do gužve. Početkom i sredinom mjeseca bilo je manjih problema s računalima, no sve ih je uspješno riješio "Oazin" "održavatelj računalne opreme" Davor Frič pa danas sva računala rade za potrebe korisnika.

Radno vrijeme "Oazinog" internet-kluba i dalje je svakog radnog dana od 8 do 20 sati, dok subotom i nedjeljom ne radi. Korisnici usluga su djeca koja dolaze igrati igrice, školarci dok čekaju javni prijevoz kući te ozbiljniji odrasli ljudi koji svoje slobodno vrijeme također provode u internet-klubu. Uz poštivanje kućnog reda i mira, u "Oazin" internet-klub svi su građani dobrodošli.

Pročitano 1032 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok