MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 29. 09. 2012.

10. Sajam obrtništva i poduzetništva Baranje

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)


'Oazin' štand: Ana Jeličić i Sabina Rončević'Oazin' štand: Ana Jeličić i Sabina RončevićU subotu, 29. IX. 2012. godine, na belomanastirskom Trgu slobode održan je jubilarni, 10. Sajam obrtništva i poduzetništva Baranje, koji je uspješno organiziralo Udruženje obrtnika Baranje i na kome je bilo više od 80 izlagača iz Slavonije i Baranje. Na Sajmu je učestvovala i Mirovna grupa Oaza, a "Oazin" štand su aranžirale i na njemu dežurale Ana Jeličić i Sabina Rončević.

Na otvaranju Sajma izlagačima i okupljenim građanima obratili su se Marina Petranović i Dario Lozančić, tajnica i predsjednik Udruženja obrtnika Baranje, Dragutin Grabrović, predsjednik Županijske obrtničke komore, Željko Kraljičak, dožupan Osječko-baranjske županije, i belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš. Otvaranje Sajma uveličao je nastup HKUD-a Beli Manastir.

Velikom broju posjetilaca izlagači su na gledanje i kupnju ponudili svega i svačega: buradi, kolača, lavande, lepinja, meda, ograda, pletenih košara, ručnih radova, soka od bazge, spiralnog čipsa, vina, zimnice… Neke udruge i institucije postavile su edukativne štandove, a ponudu su povećali i antikvari, filatelisti i numizmatičari. Za izlagače i goste vlasnik karanačke "Baranjske kuće" Vlado Škrobo Bajo skuhao je nekoliko desetaka litara ukusnog – graha.

Dosad najuspješniji Sajam obrtnika i poduzetnikaDosad najuspješniji Sajam obrtnika i poduzetnika

Pročitano 1841 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok