MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 31. 08. 2012.

Radni sastanak tima podrške za organizaciju biciklijade

Radni sastanak tima podrškeRadni sastanak tima podrškeU petak, 31. VIII. 2012. godine, s početkom u 13 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra  u Belom Manastiru održan je radni sastanak s predstavnicama baranjskih udruga koje su suradnici Udruženju "Baranja" iz Bilja i Mirovnoj grupi Oaza u provođenju projekta "Važno je imati podršku", kojeg financira Europska Unija.

Na sastanku su bile Vesna Nedić i Jelena Opačić-Matijević ("Oaza"), Marija Beti (Udruga žena "Orhideja" Branjina), Marika Kobia (Udruga žena "Izvor" Općine Kneževi Vinogradi), Evica Čutoraš ("Skok-klub" – športska rekreacija i ples) te Dejan Grković i Jasna Petrović (Udruženje "Baranja"). Opravdano su bile odsutne Dušanka Dorić (Bolman) i Zvjezdana Vukoje (Darda). Sastanak je bio posvećen organizaciji biciklijade "Baranja 2012", koja će se održati u subotu, 8. IX. 2012. godine.

 

Biciklijadom obilježavamo Međunarodni dan obitelji. Trebalo je da se biciklijada održi u svibnju, no zbog velikog broja drugih događanja u planiranom terminu, a potom i zbog nepovoljnih vremenskih prilika, odgođena je za početak rujna. Sudjelovanje su potvrdile osnovne škole iz Belog Manastira, Darde, Kneževih Vinograda i Šećerane. Moguće je da će se uključiti i škole iz Jagodnjaka i Luga, koje u proljetnom terminu nisu mogle sudjelovati zbog ranije preuzetih obaveza. Potvrđeno je sudjelovanje grupe biciklist(ic)a iz Branjine, koja će se koloni priključiti u Kneževim Vinogradima, pojedinaca iz Osijeka, koji će startati od Pješačkog mosta na baranjskoj strani i koloni se priključiti u Bilju, te sportskih udruga iz Belog Manastira.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok