MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 01. 08. 2012.

"Važno je imati podršku" (VII/2012)

(Fotoalbumčić se može vidjeti ovdje)

Na radionici i gošće iz inozemstvaNa radionici i gošće iz inozemstvaU sklopu projekta "Važno je imati podršku", koji u partnerstvu provode Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza, a financira Europska Unija, održano je 12 kreativnih radionice za žene: osam "putujućih" u Kneževu, Kozarcu, Novom Bezdanu i Vardarcu te četiri u Belom Manastiru. Vodile su ih "Oazine" kreativke Jelena Opačić-Matijević i Ana Jeličić.

I pored toga što je srpanj 2012. godine bio najtoplijih mjeseci u godini, odaziv korisnica bio je iznimno velik pa je voditeljicama bilo još vrelije. No, radost im je bila tim veća što su, pored odraslih, radionice vrlo rado posjećivala i djeca. "Oazine" putujuće radionice dođu nešto kao neki "mali cirkus u selu", u kome svi žele učestvovati i ponijeti neki suvenirčić za uspomenu.

 

Mala remek-djela s kreativnih radionicaMala remek-djela s kreativnih radionicaOvog ljeta u Kneževu je bilo i dosta gošći iz inozemstva, iz Njemačke, Italije i Srbije,  kojima su radionice bile posebno zanimljive jer tako nešto nisu očekivale u tom malom mjestu. Vrlo rado su se uključile u radionice, unijele u njih dašak vedrine i spontanosti, tako da su i inače zabavne radionice postale još zabavnije.A svaka učesnica se zabavljala na svoj način pa ni jezične barijere nisu smetale, već su ih uveseljavale. I tako su, u vrelini srpanjskih predvečerja, uz smijeh i zabavu, nastajala mala remek-djela, koja će ukrašavati zidove i vitrine nekih nama nepoznatih svjetova. Da, to je i naš – "Oazin" uspjeh, koji preko fotografija želimo podijeliti s posjetiocima ove web-stranice.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok