MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 14. 07. 2012.

Rekreativne radionice za žene (VI/2012)

Prizori s jedne od rekreativnih radionicaPrizori s jedne od rekreativnih radionicaKao i prethodnih mjeseci, i u šestom mjeseca 2012. godine, dvaput mjesečno, održavane su rekreativne radionice za žene na pet lokacija u Baranji: u Grabovcu, Kozarcu, Novom Bezdanu, Popovcu i Vardarcu. Radionice su dio projekta "Važno je imati podršku", koji u partnerstvu provode Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza, a financira ga Europska Unija.
S petim mjesecom završene su rekreativne radionice u Belom Manastiru, a sa šestim mjesecom započele su radionice u Kozarcu, gdje se odazvao velik broj žena i mladih i gdje su se radile osnovne vježbe iz pilatesa. U Grabovcu, Novom Bezdanu,  Popovcu, i Vardarcu nastavljeno je s programom aerobik-vježbi. Zbog vrućina i godišnjih odmora znatno je opao broj korisnica u Grabovcu i Vardarcu. Radionice su vodile trenerice Gimnastičkog društva Beli Manastir Evica Čutoraš i Danijela Mihaljec

Pročitano 1883 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok