MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 06. 04. 2012.

Braća Vida opet u "Oazinom" internet-klubu

Braća Vida u Oazinom internet-klubu
Kad god dođu u Beli Manastir, posjete 'Oazin' internet-klub

U petak, 6. IV. 2012. godine, "Oazin" internet-klub ponovo su posjetila tri brata Vida: 16-godišnji Benjamin, 14-godišnji Erik i 12-godišnji Mate, kao što su i obećali prošle godine (pročitajte člančić od 11. IV. 2011). Ovaj su put, međutim, u Hrvatsku stigli iz Berlina u Njemačkoj, gdje su se preselili iz Škotske, u kojoj su živjeli prošle godine.

U Internet-klub su došli oko 9 sati i ostali oko dva sata. S njima je bio i njihov rođak David Guyla Šimon, naš dugogodišnji korisnik iz Belog Manastira. Vrijeme su proveli igrajući igrice i na društvenim mrežama. U razgovoru s njima, "Oazin" zaposlenik Davor Frič saznao je da su doputovali jučer i da će u posjetu rođacima u Hrvatskoj ostati cijeli idući tjedan. Onda se moraju vratiti kući zbog školskih obaveza. U Beli Manastir će ponovo doći za vrijeme ljetnih praznika i, naravno, opet će posjetiti "Oazin" internet-klub.

Pročitano 1507 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok