MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 09. 03. 2012.

Stanko Horvat – budući web-dizajner

Stanko Horvat iz Bilja
''Stekao sam nova znanja i osvježio stara''
Od 24 polaznika usavršavanja za web-dizajnere, predstavljamo vam Stanka Horvata iz Bilja. On će na kraju usavršavanja izraditi internetske stranice za dva pravna subjekta iz Osječko-baranjske županije koji su konkurirali za besplatnu izradu web-stranice, iako je obaveza polaznika da izrade samo jednu takvu stranicu. Za našu web-stranicu on je izjavio:

Za projekt "Mladi pred vratima" saznao sam od moje savjetnice na Zavodu za zapošljavanje. Nakon kratkog razmišljanja prijavio sam se za usavršavanje za web-dizajnera jer sam želio steći neka nova znanja i nadopuniti stara.

Već smo u drugoj polovici usavršavanja. Jedan seminarski rad je za nama i mogu reći da sam zadovoljan načinom na koji je usavršavanje osmišljeno. Očekivanja su mi se ispunila jer sam stvarno stekao nova znanja i osvježio neka stara.

Ovim putem zahvaljujem našim predavačima te Udruženju "Baranja" i Mirovnoj grupi Oaza na osmišljavanju i provedbi projekta "Mladi pred vratima".

Pročitano 911 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok