MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 13. 03. 2007.

Poziv za nezaposlene žene iznad 45 godina

'Oazin' donator'Oazin' donatorU Baranji - prema statistici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje iz Belog Manastira, ima 1.015 nezaposlenih žena iznad 45 godina starosti. Nudimo im:

- u Belom Manastiru, u prostorijama "Oaze", jednodnevnu edukaciju o pravima i poticajnim mjerama zapošljavanja i o korištenju socijalnih privilegija - 4 sata

- u Belom Manastiru, u prostorijama "Oaze", jednodnevnu ekološko-kreativnu radionicu - 5 sati

- seminar o unapređenju kvalitete vlastitog života i o realiziranju pomaka na planu vlastitog osnaživanja u Orahovici u trajanju od 4 dana (kraj 5. mjeseca)

- seminar o unapređenju kvalitete vlastitog života i o realiziranju pomaka na planu vlastitog osnaživanja u "Vili Baranja" u Dramlju kod Crikvenice u trajanju od 8 dana (sredinom 9. mjeseca).

Edukacije u Belom Manastiru držat će članice "Oaze", a seminare u Orahovici i Dramlju dvije trenerice iz BiH.
Put, smještaj i hrana za seminare u Orahovici i Dramlju su besplatni, a putni troškovi za edukacije i radionice u Belom Manastiru će se refundirati.
Zainteresirane osobe mogu se prijaviti telefonom ili osobno doći u "Oazu" (radno vrijeme: 9 - 14 sati), a popunjenu prijavnicu poslati faksom ili e-mailom ili osobno donijeti u "Oazu" do zaključno 20. marta.

Mirovna grupa Oaza
J. Antala 3, 31 000 Beli Manastir
Tel.: (031) 705-055; Faks: (031) 705-056
E-mail: oaza_bm@yahoo.com

Pročitano 1282 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok