MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 24. 02. 2013.

Tečaj engleskog jezika odgođen za jesen

Tečaj engleskog odgađa se za jesenTečaj engleskog odgađa se za jesenSredinom prvog mjeseca 2013. godine pozvali smo Belomanastirce i Baranjce da se prijave Mirovnoj grupi Oaza ako žele pod vrlo povoljnim uvjetima pohađati početni ili napredni tečaj engleskog jezika. Poziv smo uputili preko Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te preko sredstava informiranja (lokalnih novina, radio-stanica i web-stranica). Za početni tečaj prijavilo se 13, a za napredni 12 osoba.

Grupa "početnika", međutim, nije se mogla konstituirati. Dvije osobe su odustale iz opravdanih razloga, jedna se predomislila, sedam se nije javljalo na mobitele (broj se više ne koristi, mobitel isključen), jedna nije ostavila nikakav broj telefona…

S "naprednjacima" je išlo nešto lakše. Od 12 prijavljenih osoba, na prvi sastanak s predavačicom Gordanom Čiča 9. II. 2013. odazvalo se njih 10, ali kako se nije mogao postići dogovor o vremenu održavanja tečaja, dogovoreno je da se skupina ponovo sastane 23. II. 2013. u 10.00 sati, kad bi se provela i inicijalna pismena provjera da bi se utvrdio stupanj znanja engleskog jezika. Na sljedeći sastanak, međutim, došlo je samo pet potencijalnih polaznika, a ostali su poručivali da bi im više odgovaralo odgađanje tečaja za jesen. Na koncu je, zbog malog broja polaznika, tečaj stvarno i odgođen za jesen.

Pročitano 2064 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok