MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 17. 01. 2013.

Poziv na "Sovin" tečaj orijentacije 2013.

Orijentacijski klub 'Sova' ŠećeranaOrijentacijski klub 'Sova' ŠećeranaOd Orijentacijskog kluba (OK) "Sova" iz Šećerane dobili smo ovakav poziv:

Orijentacija je vještina neophodna da bi se čovjek osjećao sigurno u svome kretanju određenim prostorom, a posebno prirodom. Sastoji se od čitanja karte i korištenja kompasom. Danas se ljudi sve više okreću sportsko-rekreativnim aktivnostima u prirodi i nužno je da raspolažu tehnikama orijentacije! Pored toga vještina orijentacije je potrebna i u mnogim zanimanjima i svakodnevnim aktivnostima.

Mi, kao sportski klub Hrvatskog orijentacijskog saveza, dat ćemo vam potrebna znanja za osnove orijentacije. Tečaj se sastoji od 6 predavanja po 60 minuta, 6 treninga i nastupa na dvodnevnom natjecanju!

Ove godine ćemo svoje aktivnosti proširiti uz Beli Manastir i na grad Osijek, gdje ćemo ponuditi svima zainteresiranima da usvoje specifična znanja i vještine i time mogućnost da se uključe u bavljenje orijentacijskim sportom u okviru OK "Sove". Na tečaj se mogu prijaviti svi stariji od 12 godina, ali i djevojčice i dječaci od 10 godina starosti uz pratnju roditelja! Tečaj je prilagođen svim dobnim skupinama, a terenski rad ćemo prilagoditi svakom pojedincu ovisno o brzini usvajanja znanja.

Tečaj će se četvrtkom održavati u Osijeku, u Osnovnoj školi "Tin Ujević" na Jugu II, a petkom u Belom Manastiru, u Nastavno-sportskoj dvorani, Školska 3, s početkom u 19,00 sati. Trening s kartom će se održavati na više lokacija na prostoru Slavonije i Baranje. Uspješnost prolaska će se mjeriti nazočnošću na 80% predavanja i treninga i uspješno položenom završnom testu usvojenog znanja. Na predavanje ponesite olovku i papir, a na trening ćete dolaziti u sportskoj opremi, sukladno vremenskim uvjetima. Povedite i prijatelje da vam učenje bude zabavnije!

Prijavite se na e-mail: npoksova@gmail.com jer je broj polaznika ograničen!

Pročitano 1394 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok