MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 02. 11. 2012.

Evaluacija projekta "Naučimo volontirati"

V. Nedić, M. Bem-Kovačević, K. TomanovićV. Nedić, M. Bem-Kovačević, K. TomanovićU petak, 2. XI. 2012. godine, u prijepodnevnim satima, u "Oazi" su bile Marina Bem-Kovačević, ravnateljica Obiteljskog centra Osječko-baranjske županije, i Katarina Tomanović, psihologinja toga centra. Njih je angažiralo Ministarstvo socijalne politike i mladih s ciljem da obave evaluaciju (vrednovanje) projekta "Naučimo volontirati", kojega i financira to ministarstvo.

Evaluatorice je zanimalo održavaju li se sve aktivnosti u skladu s odobrenim projektom, kao i troše li se sva odobrena sredstva namjenski i u roku te kako se projekt predstavio zajednici i tko je sve medijski pokrio aktivnosti toga projekta. Evaluacija je trajala sat vremena, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić odgovorila je na mnogo pitanja, a na kraju je konstatirano da su sve aktivnosti održane u roku i sa zacrtanim ciljem.

Pročitano 2614 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok