MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Arhiva

Jadranka Kuduz, Donka Dvornić (lijevo) ... Dragana Vranješ (desno)Jadranka Kuduz, Donka Dvornić (lijevo) ... Dragana Vranješ (desno)

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U proteklom mjesecu srpnju 2014. godine održano je pet likovno-kreativnih radionica pod vodstvom Ane Jeličić. Na radionicama, koje su se održavale utorkom u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra od 18-20 sati, učestvovalo je ukupno 37 korisnica. Broj korisnica nešto je manji nego proteklih mjeseci zbog ljetnih vrućina i godišnjih odmora, no njihov radni elan nije manji. Vrijedno su radile i dale oduška mašti u radovima koji su nastajali, bilo da se radilo na drvenim kuhačama, plutu ili platnu.

Gerontodomaćica Ana Jeličić i njezina štićenicaGerontodomaćica Ana Jeličić i njezina štićenicaMirovna grupa Oaza i u sedmom mjesecu 2014. godine pružala je pomoći u kući starim osobama na području Grada Belog Manastira. U gerontotimu radilo je više osoba: voditeljica programa i četiri gerontodomaćice, koje su obilazile ukupno 18 starih osoba (16 žena i dva muškarca), od kojih je najstarija osoba odavno prešla 90. godinu. Ukupno su obavile 125 posjeta.

Redovni poslovi
Prema vrsti poslova gerontodomaćice su 59 puta pospremale kuća i stanova, 18 puta uređivale dvorišta, 17 puta nabavljale namirnice ili drugih potrepštine, 4 puta pripremale jednostavniji obrok, 4 puta oprale posuđe, 7 puta oprale rublje, više puta nabavljale odjeću i obuću i druge predmete i od starih osoba za potrebe Oazine burzi odjeće i obuće…

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok