MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 10 Lipnja 2018

U utorak, 12. VI. 2018. godine, s početkom u 18 sati, u belomanastirskoj kinodvorani održat će se Dječji festival "Pjevamo hitove". Nakon audicije održane prošlog mjeseca, Društvo "Naša djeca" Beli Manastir organizira taj festival na kome će se predstaviti izabrani izvođači – učenici osnovnih škola iz Belog Manastira i Šećerane. Njihovo pjevanje i nastup ocjenjivat će stručni žiri i publika.

Kliknite na plakat za veći formatKliknite na plakat za veći format

Centar za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek poziva na otvorenje izložbe "Balkan Trails exhibition" slovenskih autora: Ciril Jazbec, Matic Zorman, Boštjan Pucelj i Matej Povše, koje će se održati

19. VI. 2018. (utorak) u 12h
u Arheološkom muzeju Osijek,
Trg Svetog Trojstva 6

Riječ je o izložbi fotografija skupine slovenskih autora, koji su htjeli pokazati ključne povijesne trenutke dolaska izbjeglica u njihovu zemlju i pokušaja (su)života s lokalnim stanovništvom.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok