MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 17 Siječnja 2019

Petar Tokić (lijevo)Petar Tokić (lijevo)U četvrtak, 17. I. 2019. godine, s početkom u 17.00 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira održana je radionica na temu prijavljivanja projekata i programa udruga na natječaj Grada Belog Manastira u 2019. godini. Radionica je bila namijenjena svim zainteresiranim udrugama koje planiraju prijaviti projekte i programe na natječaj. Predstavnici udruga su, uz ostalo, upoznati s obaveznim obrascima te potrebnom dokumentacijom za prijavu na natječaj.

Predavač je bio PetarTokić, viši stručni suradnik za gospodarstvo u Upravnom odjelu za gospodarstvo, proračun, financije i društvene djelatnosti Grada Belog Manastira. Audiosnimka cijele radionice može se preslušati na FB-stranici BaranjaMedije.

Četvrtak, 17. 01. 2019.

Najava predavanja o celijakiji

Društveni centar, 21. I. 2019.Društveni centar, 21. I. 2019.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

HKUD Beli Manastir s radošću poziva na drugi zajednički koncert u nizu po baranjskim selima i pod nazivom "Šokac jesam, šokačko mi tilo, samo nosim gospodsko odilo". Ove godine, u suradnji s Općinom Draž, koncert će se održati u Topolju, u subotu, 19. I. 2019. godine, s početkom u 19 sati, u dvorani Doma kulture. Nastupaju:

  • HKUD Beli Manastir
  • KUD "Mladi Šokci” Duboševica
  • Osnovna škola Draž
  • Plesna skupina “Gospođice i momci” Batina

Organizator: HKUD Beli Manastir

Pokrovitelj: Općina Draž

Ulaz je slobodan!