MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 28 Travnja 2019
Nedjelja, 28. 04. 2019.

Fotovijest: Izlet u Šećeranu

Cvijetnjak u ŠećeraniCvijetnjak u Šećerani(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Sunčano nedjeljno poslijepodne, 28. IV. 2019. godine, pokazalo se idealnim za izlet u belomanastirsko prigradsko naselje Šećeranu, na odličan sladoled slastičarne "Jadran" i na šetnju po prostranoj ledini blizu Područnog odjela Šećerana Dječjeg vrtića Cvrčak Beli Manastir i uređenom i lijepo održavanom parku blizu nekadašnje Tvornice šećera.

Nedjelja, 28. 04. 2019.

Kucijada u Bolmanu

Čije je jaje tvrđe?Čije je jaje tvrđe?Nakon uskršnje liturgije u bolmanskom Hramu svetih apostola Petra i Pavla održana je kucijada – turnir u kucanju uskršnjim jajima, odnosno izbor za najtvrđe uskršnje jaje, a potom i izbor za najljepše uskršnje jaje. Nagradu za najljepše uskršnje jaje osvojila je Ivana Kostić, drugo mjesto zauzela je Mila Lačanin, a treće Nikolina Dorić.

Autobusna stanica u Belom ManastiruAutobusna stanica u Belom Manastiru(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok