MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 28. 04. 2019.

Kucijada u Bolmanu

Čije je jaje tvrđe?Čije je jaje tvrđe?Nakon uskršnje liturgije u bolmanskom Hramu svetih apostola Petra i Pavla održana je kucijada – turnir u kucanju uskršnjim jajima, odnosno izbor za najtvrđe uskršnje jaje, a potom i izbor za najljepše uskršnje jaje. Nagradu za najljepše uskršnje jaje osvojila je Ivana Kostić, drugo mjesto zauzela je Mila Lačanin, a treće Nikolina Dorić.

Pobjednici u izboru najtvrđih i najljepših uskršnjih jajaPobjednici u izboru najtvrđih i najljepših uskršnjih jajaPrvo mjesto na turniru u kucanju uskršnjim jajima osvojio je Milan Mioković, drugi je bio Sergej Mlinarević, a treća Lana Kuzmanović. Svima su uručene prigodne nagrade: pobjednicima ikone, drugoplasiranima krst, a trećeplasiranima svijećnjak. U takmičenju je učestvovalo tridesetak djece. Djeca koja nisu osvojila nagradu i svi prisutni na poklon su dobili uskršnje jaje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok