MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 25 Veljače 2021
Četvrtak, 25. 02. 2021.

Besplatne instrukcije iz matematike

Besplatne instrukcije iz matematikeBesplatne instrukcije iz matematike

"Oaza" od 1. III. 2021. godine organizira besplatne instrukcije za učenike osnovnih škola koji dolaze iz socijalno i materijalno ugroženih obitelji. Pozivamo sve zainteresirane koji zadovoljavaju navede uvjete da se prijave na broj mobitela 098/173-99-73 svakim radnim danom od 10 do 11 sati.

Besplatne instrukcije su jedna od aktivnosti dvogodišnjeg programa "Volontiraj i ti" koji je financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. O tom programu pisali smo ovdje. Partneri na projektu su Općina Popovac, Općina Jagodnjak, Centar za socijalnu skrb i Osnovna škola "Dr. Franjo Tuđman" iz Belog Manastira.

Online-sastanak 'Oazinog' programskog timaOnline-sastanak 'Oazinog' programskog timaU četvrtak, 25. II. 2021. godine, s početkom u 13:45 sati održan je online-sastanak "Oazinog" programskog tima za program "Volontiraj i ti".

Programski tim, kojeg čine voditeljica programa Vesna Nedić te suradnice na programu Ana Jeličić, Katarina Gaćina i Sandra Kušenić, kao glavnu temu sastanka imao je provedbu anketiranja završnih razreda belomanastirskih srednjih škola, koje je provedeno tokom drugog mjeseca.

Vesna Nedić, Katarina Gaćina, Ana Jeličić, Sandra KušenićVesna Nedić, Katarina Gaćina, Ana Jeličić, Sandra KušenićU četvrtak, 25. II. 2021. godine, s početkom u 13 sati održan je online-sastanak programskog tima programa "Dostojanstveno starenje". Sastanku su prisustvovale voditeljica programa Sandra Kušenić te suradnice na programu Katarina Gaćina, Ana Jeličić i Vesna Nedić.

Razgovarale su o provedenim i nadolazećim aktivnostima prema predviđenom akcijskom planu. Akcija provedena u utorak, 23. II., o kojoj smo pisali ovdje, uvedena je  pod aktivnost "Šetnja parkovima grada Belog Manastira". Članice tima složile su se da je akcija bila dobro organizirana i dobro posjećena, čemu je sigurno doprinijelo i sunčano i toplo vrijeme.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok