MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Baranjski suveniri

Zasluženi ručak poslije radnog dijela sastankaZasluženi ručak poslije radnog dijela sastankaU četvrtak, 12. X. 2017. godine, s početkom u 17:30 sati (nakon sjednice Upravnog odbora!), u restoranu "Darócz" u Vardarcu održana je konačna evaluacija za projekt "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", koji završava 31. X. 2017. godine. Tim za provedbu evaluacije činili su "Oazini" zaposlenici iz projektnog tima: Vesna Nedić, Stela Fabijan, Ana Jeličić, Dragana Nikolić, Jelena Opačić-Matijević i Jovan Nedić te članice Upravnog odbora: Miroslava Kralj, Ljubica Buha i Sofija Petrović.

Četvrtak, 12. 10. 2017.

Sjednica "Oazinog" Upravnog odbora

Dr. med. Miroslava Kralj, predsjednica "Oaze" (desno)Dr. med. Miroslava Kralj, predsjednica "Oaze" (desno)U četvrtak, 12. X. 2017. godine, s početkom u 17 sati, u restoranu "Darócz" u Vardarcu održana je sjednica Upravnog odbora (UO) Mirovne grupe Oaza. Pored predsjednice "Oaze" Miroslave Kralj, koja je po funkciji članica i predsjedavajuća UO, na sjednici su bile i članice UO Ljubica Buha i Sofija Petrović (opravdano odsutne bile su Gordana Čiča i Jasna Petrović). Na sjednici je bila i direktorica "Oaze" Vesna Nedić. Zapisničarka je bila Ana Jeličić.

'Oazini' volonteri'Oazini' volonteriU četvrtak, 12. X. 2017. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", održano je još jedno druženje "Oazine" aktivistice Stele Fabijan te "Oazinih" volontera sa štićenicima Doma. U akciji je učestvovalo sedam volontera: Berta i Kristina Gubić, Donka Dvornić, Dubravka Simendić, Margita Relić. Saša Vučković i Stela Stanojević.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok