MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 22 Studenog 2019

Prezentacija narodnih nošnjiPrezentacija narodnih nošnji(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 22. XI. 2019. godine, s početkom u 18 sati, u Etnološkom centru baranjske baštine održana je izložba u povodu Svetog Arhangela Mihaila, slave Vijeća srpske nacionalne manjine (VSNM) u Gradu Belom Manastiru. Vijeće je izložbu organiziralo u suradnji s Udrugom roditelja i djece Pčelice, SKUD-om "Jovan Lazić", Kolom srpskih sestara (KSS) "Sveta Jelena Dečanska" i Srpskim udruženjem žena (SUŽ) "Dukat".

Božićni vjenčići u izradi malih kreativacaBožićni vjenčići u izradi malih kreativaca(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 22. XI. 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je dvadeset treća "Oazina" zabavna radionica za djecu. Na radionici su izrađivani božićni vjenčići za stol ili za vrata.

Stožer civilne zaštite Grada Belog ManastiraStožer civilne zaštite Grada Belog ManastiraU petak, 22. XI. 2019. godine, s početkom u 14 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira, održana je 16. sjednica Stožera civilne zaštite Grada Belog Manastira.

Dnevni red sjednice bio je sljedeći:

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok