MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Volonterski centar

Stop pušenjuStop pušenjuSvake godine 31. svibnja obilježavamo Svjetski dan nepušenja, kojeg je potakla Svjetska zdravstvena organizacija 1987. godine. Cilj obilježavanja Svjetskog dana nepušenja je podizanje društvene svijesti o štetnosti pušenja te da pojedinac razmisli što može napraviti za sebe i svoje bližnje, spriječiti bolest i podići kvalitetu života.

Pušenje je teška ovisnost s visokim ovisničkim potencijalom. Razlikujemo fizičku ovisnost, koja se očituje sindromom ustezanja (apstinencijskim sindromom) kod kojeg se nakon prestanka uzimanja tvari zbivaju neugodne tjelesne promjene, i psihičku ovisnost, koja obuhvaća osjećaj zadovoljstva i želju za ponavljanjem učinka tvari ili izbjegavanjem nezadovoljstva izazvanim njenim neuzimanjem.

Četvrtak, 30. 05. 2019.

Druge radionice u OŠ Darda

Razred 1.a učiteljice Biljane KodžomanRazred 1.a učiteljice Biljane Kodžoman(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje: 1.a 1.b1.c3.a3.b3.c)

U četvrtak, 30. V. 2019. godine, u sklopu projekta " Nasilje baš nije fer", održano je šest drugih radionica u OŠ Darda.

Radionice su održane u razredima: 1.a (učiteljica Biljana Kodžoman), 1.b (učiteljica Radmila Stanić), 1.c (učiteljica Elizabeta Nikolić), 3.a (učiteljica Sandra Forjan), 3.b (učiteljica Ljubica Maceković), 3.c (učiteljica Gordana Kunšt).

ODGAĐA se Sajam udrugaODGAĐA se Sajam udrugaZa subotu, 1. VI. 2019. godine, bilo je planirano održavanje Sajma udruga Baranje 2019. i to od 10 do 13 sati na belomanastirskom Trgu slobode. Zbog najavljenog lošeg vremena i moguće obilne i dugotrajne kiše, Mirovna grupa Oaza kao organizator prinuđena je ODGODITI Sajam za neku drugu subotu.

O novom terminu održavanja Sajma "Oaza" će na vrijeme obavijestiti tridesetak prijavljenih udruga, zainteresirane posjetioce, građane i cjelokupnu javnost.