MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 21 Studenog 2018

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

(Fotoalbumi se mogu vidje ovdje i ovdje-BaranjaMedija)

U srijedu, 21. XI. 2018. godine, u organizaciji belomanastirske Udruge antifašističkih boraca i antifašista (UABA), svečano je obilježena 74. godišnjica Batinske bitke i oslobođenja Baranje. Tim su povodom položeni vijenci na partizanske spomenike u Branjinom Vrhu i Šećerani, na Spomenik palim borcima Crvene armije na belomanastirskom Trgu slobode, na spomenik i biste na Partizanskom groblju u Belom Manastiru i na Spomenik Crvenoj armiji "Pobjeda" na brdu iznad Batine i Dunava.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U petak, 23. XI. 2018. godine, s početkom u 18 sati, u Gradskoj knjižnici Beli Manastir predstavit će se knjiga "Ožiljci života" poznatog psihijatra Veljka Đorđevića, koja je zbirka priča inspiriranih stvarnim životom.

To su priče o uzdizanju, nadi i ljubavi jer je ljubav najčešće duh koji pokreće, a prolazeći bol i patnju hodamo unatrag. U životu prolazimo različite emocionalne vrtloge, dižemo se i padamo, neki s više ožiljaka na duši, drugi s manje. No bolje je imati bolne ožiljke, nego proživjeti život netaknut (opširnije OVDJE).

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok