MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Podjela besplatnih obroka

Svetlana MarinkovićSvetlana MarinkovićU petak, 23. XI. 2018. godine, s početkom u 11 sati, u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku svečano je obilježena 60. obljetnica postojanja Društva za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Osijek.

Tom prilikom prikazan je desetominutni dokumentarni film o radu udruge, kao i o njezinom doprinosu lokalnoj zajednici. Prema riječima voditeljice i koordinatorice Svetlane Marinković, taj doprinos ide od procesa odgoja i obrazovanja i uključivanja u razrede prije redovitih škola do formiranja Centra za autizam sa Specijalnom osnovnom školom "Dr. Zlatan Sremac".

Borislava Kovačević i Jasna PetrovićBorislava Kovačević i Jasna Petrović(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 23. XI. 2018. godine, s početkom u 17:30 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra Mirovna grupa Oaza održala je edukacijsku radionicu "Ono što ne znamo i što znamo o enigmatici". Radionicu su držali "Oazini" aktivisti Vesna i Jovan Nedić i "Oazina" volonterka Sonja Nedić. Na radionici je bilo devet učesnika: Bariša Boras, Stanko Dabić, Ana Jeličić, Borislava Kovačević, Stana Nemet, Mirko Ognjenović, Radmila Ognjenović, Jasna Petrović i Milan Prusac.