MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 21 Prosinca 2018

Pero Matić, Ljeposava Grubor i Radojka PiškorjanacPero Matić, Ljeposava Grubor i Radojka PiškorjanacU petak, 21. XII. 2018. godine, u izložbenom prostoru Pododbora Osijek SKD-a "Prosveta", otvorena je izložba slika s 14. saziva Međunarodne likovne kolonije "Đola". Tu koloniju organizira Likovna radionica "Petar Dobrović", koja djeluje u okviru "Prosvjetinog" Pododbora Darda, a 14. saziv održan je 30. septembra i 1. oktobra 2017. godine.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-Oaza i ovdje-BaranjaMedija)

U petak, 21. XII. 2018. godine, s početkom u 12:30 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira, svečano su dodijeljene "Nagrada volonter godine", dva "priznanja za volonterski angažman" u 2018. godini te pet zahvalnica "Oazinim" volonterkama također za volonterski angažman u 2018. godini. Dobitnik "Nagrade volonter godine" je Josip Molnar, dobitnice "Priznanja za volonterski angažman" su Katica Ničin i Savica Vujatović, a zahvalnice "Oazinim" volonterkama dobile su Mara Bodlović, Stela Stanojević, Kristina Gubić, Dubravka Simendić i Margita Relić.

'Oazine' zaposlenice ponekad i dovoze doniranu robu'Oazine' zaposlenice ponekad i dovoze doniranu robuZbog godišnjih odmora i božićnih praznika "Oazina" burza odjeće i obuće radila je samo do petka, 21. XII. 2018. godine. Zato se i ovaj izvještaj odnosi na razdoblje od početka mjeseca do tog datuma, u kome je roba donirana osam puta, a izdavana 32 puta.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok