MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 07 Listopada 2017

'Bolmankuše' i gošće iz Belog Manastira'Bolmankuše' i gošće iz Belog Manastira(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje-Cicak)

U bolmanskom Domu kulture, a u organizaciji udruge "Zlatna žena", održana je u subotu, 7. X. 2017. godine, s početkom u 17 sati, zanimljiva izložba ručnih radova i kolača. Prema riječima predsjednice "Zlatne žene" Katarine Tomašević, pored vrijednih Bolmankuša, na izložbi su kao izlagačice ili gošće učestvovale članice jagodnjačke Udruge žena "Sretne i spretne", Udruge umirovljenika Općine Kneževi Vinogradi, Aktiva žena pri SDSS-u u Kneževim Vinogradima, belomanastirskog Srpskog udruženja žena "Dukat", belomanastirske Mirovne grupe Oaza te jagodnjačke Udruge žena Romkinja "Romsko srce", ukupno sedamdesetak osoba.

Beli Manastir, Trg slobodeBeli Manastir, Trg slobode

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok