MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 07. 10. 2017.

Izložba ručnih radova i kolača u Bolmanu

'Bolmankuše' i gošće iz Belog Manastira'Bolmankuše' i gošće iz Belog Manastira(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje-Cicak)

U bolmanskom Domu kulture, a u organizaciji udruge "Zlatna žena", održana je u subotu, 7. X. 2017. godine, s početkom u 17 sati, zanimljiva izložba ručnih radova i kolača. Prema riječima predsjednice "Zlatne žene" Katarine Tomašević, pored vrijednih Bolmankuša, na izložbi su kao izlagačice ili gošće učestvovale članice jagodnjačke Udruge žena "Sretne i spretne", Udruge umirovljenika Općine Kneževi Vinogradi, Aktiva žena pri SDSS-u u Kneževim Vinogradima, belomanastirskog Srpskog udruženja žena "Dukat", belomanastirske Mirovne grupe Oaza te jagodnjačke Udruge žena Romkinja "Romsko srce", ukupno sedamdesetak osoba.

Svi oni koji su to poslijepodne došli u Bolman mogli su uživati razgledajući ručne radove, ali isto tako i kolače i torte. Razgledajući ručne radove mogli su se uvjeriti u vještinu i količinu uloženog vremena i truda da bi se napravile takve rukotvorine, a kolače i torte – kojih je bilo u izobilju – mogli su i probati, već prema vlastitom ukusu i željama. Naravno, prije degustacije kolača i torti, organizatorice su, po dobrim starim običajima, pripremile hladne nareske za početak.

Jedna od izloženih tortiJedna od izloženih tortiUdruga žena 'Sretne i spretne'Udruga žena 'Sretne i spretne'A i oni koji nisu iz tko zna kog razloga htjeli ili smjeli jesti predjelo i kolače, mogli su – kao i svi ostali – uživati u dobroj atmosferi, za koju se na početku pobrinuo sastav "HM", koji čine Hranislava Mesarić glasom i Milan Kliba gitarom, a potom je prisutne svojim pjevanje uz muzičku pratnju s laptopa zabavljao Belomanastirac Josip Farkaš.

I na kraju zaključak: ukoliko volite kolače, a niste bili na izložbi u Bolmanu, znajte da ste propustili nešto stvarno zanimljivo i ukusno. Moći ćete se u to i sami uvjeriti sljedeće godine. Ovo, naime, nije bila prva izložba kolača u Bolmanu u organizaciji "Zlatne žene", a neće biti ni – posljednja.Kolača u izobilju, za svačiji ukusKolača u izobilju, za svačiji ukus

Pročitano 932 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok