Ispiši ovu stranicu
Utorak, 10. 04. 2018.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (III/2018)

'Oazina' burza odjeće i obuće'Oazina' burza odjeće i obuće"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u sklopu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku trećeg mjeseca 2018. godine "Oazinoj" burzi roba je donirana 23 puta, a izdavana je 40 puta.

Osim od donatora iz Belog Manastira i Baranje, stizale su i donacije iz drugih dijelova Hrvatske: iz Rijeke od Marice Kramarić te iz Zagreba od Ivne Badžek (vidjeti ovdje) i Nele Rubin (vidjeti ovdje).

Zanimljiva je bila i donacija iz udruge P.G.D.I., koja je organizirala razmjenu odjeće pod imenom "Veseli četvrtak", a ostatak robe doniran je "Oazinoj" burzu. U većini donacija radilo se o većim količinama različite robe za sve uzraste.

I ovog mjeseca, osim iz Belog Manastira i prigradskih naselja, korisnici su bili i iz drugih baranjskih mjesta (Batina, Bolman, Darda, Popovac, Torjanci i po prvi put Duboševica). Vodila se i uobičajena dokumentacija.

Najnovije vijesti Jovan

Vezane vijesti