Svi učenici uspješno su završili školsku godinuSvi učenici uspješno su završili školsku godinuNa veliku radost učenika završila je još jedna školska godina.

U šestom mjesecu održano je šest sati instrukcija iz matematike s dvoje učenika. Ispravljene su dvije jedinice, a veliki je i uspjeh da iz zadnjeg testa, za koji su se učenici pripremali na ovim instrukcijama, nitko nije dobio jedinicu. Tako su svi polaznici "Oazinih" instrukcija uspješno završili ovu školsku godinu i niti jedan učenik ne mora na produženu nastavu iz matematike.

Što se tiče ocjene iz kemije, za što su isto držane instrukcije, o čemu smo pisali ovdje, "pala" je jedna jako važna petica što je ogroman uspjeh nakon dobivene jedinice.

Nakon svega, važno je pohvaliti učenike, koji su se, unatoč lošim ocjenama i nedostatku ljubavi i volje za pojedine predmete, odlučili doći na instrukcije i potražiti pomoć.

Sve instrukcije držala je "Oazina" zaposlenica Sandra Kušenić u sklopu programa "Volontiraj i ti" financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Program "Volontiraj i ti" provodi se u partnerstvu s Općinom Popovac, Općinom Jagodnjak, Centrom za socijalnu skrb i Osnovnom školom "Dr. Franjo Tuđman" u Belom Manastiru.