MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 14 Srpnja 2018

Šahovski turnir u MajšuŠahovski turnir u MajšuSredinom svibnja prošle godine u Belom Manastiru održan je šahovski turnir između članova Udruge umirovljenika Grada Belog Manastira sa sjedištem u Ulici dr. Franje Tuđmana 2 – koja ima 25 članova i u kojoj prevladavaju "manjinci" – i umirovljenika iz Mohača. Ideja za održavanje takvog turnira rodila se u suradnji predsjednika Udruge umirovljenika Nikole Alaice i prof. Branka Mihaljevića, koji je član umirovljeničke organizacije iz Mohača. Već tada je zakazan revanš-susret nakon godinu dana u Mađarskoj (opširnije ovdje).

Ulje na platnu Dragice BartolićUlje na platnu Dragice Bartolić"Glas Slavonije" piše da se tokom mjeseca srpnja 2018. godine u Ogranku Donji grad Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek (GISKO) može pogledati izložba slikarskih radova "Ulje na platnu" Dragice Bartolić. Izložba se održava u sklopu projekta Mala galerija GISKO.

Dragica Bartolić rođena je 1951. godine u Luču, u Baranji. Diplomirana je ekonomistica u mirovini. Amaterski se bavi slikanjem od 2003. godine. Slika raznim tehnikama, ponajviše uljem.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok