MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Volonterski centar

Učesnici Foruma u OsijekuUčesnici Foruma u OsijekuU srijedu, 6. XII. 2016. godine, od 17 do 19 sati, u Dvorana J. J. Strossmayera na Visokom evanđeoskom teološkom učilištu u Osijeku održan je Dijaloški forum mirovne Nagrade "Krunoslav Sukić" na temu: "Ljudi grade mir / nemir". Dijaloški forum ove se godine veže uz obilježavanje 25 godina djelovanja Centra za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek.

Tomislav Rob i Mirela KotromanovićTomislav Rob i Mirela Kotromanović(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje-Cicak)

"Oazin" volonterski centar, a povodom Međunarodnog dana volontera (5. XII.), dodijelio je volonterska priznanja za 2017. godinu volonterkama s područja Grada Belog Manastira. Opširnije pročitajte ovdje. Priznanja su im uručili gradonačelnik Tomislav Rob i "Oazina" predsjednica dr. med. Miroslava Kralj.

Program svečane dodjele volonterskih priznanja vodila je "Oazina" volonterka Danijela Benić, a posao oko dodjele odradile su Ana Jeličić i Vesna Nedić.

Kliknite na fotografiju da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na fotografiju da biste je vidjeli u većem formatu

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 6. XII. 2017. godine, s početkom u 12:30 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira, svečano su dodijeljene "Nagrada volonterka godine", dva "priznanja za volonterski angažman" u 2017. godini te tri zahvalnica "Oazinim" volonterima također za volonterski angažman u 2017. godini. Dobitnica "Nagrade volonterka godine" je Mirela Kotromanović, dobitnice "Priznanja za volonterski angažman" su Radmila Ognjenović te ravnopravno učenica Valentina Markan i učiteljica Bojana Urukalo, a zahvalnice "Oazinim" volonterkama dobile su Donka Dvornić, Stela Stanojević i Sabina Rončević.

Srijeda, 06. 12. 2017.

Poziv na "Marš za životinje"

Zagreb, Trg kralaj TomislavaZagreb, Trg kralaj TomislavaPrijateljima životinja upućen je poziv da ne propuste povorku za prava životinja koja će se održati u subotu, 9. XII. 2017. godine, u 11 sati, povodom Međunarodnog dana prava životinja. Mjesto okupljanja je Trg Kralja Tomislava u Zagrebu.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok