MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Podjela besplatnih obroka

Iz Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Osječko-baranjske županije Mirovna grupa Oaza dobila je "Uputu županijskim službama za primjenu odluka kojima se uređuje način organiziranja i ograničavanja okupljanja", koju objavljujemo u cijelosti.

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je dvije odluke kojima se uređuje način organiziranja i ograničenja okupljanja na kojima se očekuje više od 50 osoba. Jedna je opća i primjenjuje se na sva okupljanja, a duga je posebna i ograničava neka okupljanja.

1. ODLUKA KOJA SE PRIMJENJUJE NA SVA OKUPLJANJA
(donesena 10.07.2020. i izmijenjena 12.10.2020)

Odluka o nužnim mjerama za organizaciju okupljanja na kojima je prisutno više od 50 (prije je bilo 100) sudionika za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok