MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Podjela besplatnih obroka

Zbor 'Martinus' Beli Manastir i MPD 'BelAmi' BelišćeZbor 'Martinus' Beli Manastir i MPD 'BelAmi' Belišće

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 19. V. 2018. godine, s početkom u 17 sati, Općinsko društvo Crvenog križa Darda po drugi je put organizirao manifestaciju pod nazivom "Kulturne raznolikosti, kulturno blago", a povodom Svjetskog dana kulturne raznolikosti, koji se obilježava diljem svijeta na dan 21. svibnja.

Književni klub pri SUŽ-u 'Dukat'Književni klub pri SUŽ-u 'Dukat'Treće majske subote 2018. godine, s početkom u 19 sati, u Srpskom kulturnom centru u Belom Manastiru, održano je književno veče pod naslovom "Proleće, ljubav..." u organizaciji Književnog kluba koji djeluje pri Srpskom udruženju žena "Dukat". U lijepo osmišljenom i bojama proljeća ukrašenom ambijentu te subote, 19. V., prisutni su uživali u odabiru pjesama velikana srpske poezije koje govore o proljeću i ljubavi.

Kliknite na sliku za veći formatKliknite na sliku za veći format

U subotu, 19. V. 2018. godine, od 10 do 12 sati, na belomanastirskom Trgu slobode održana je akcija "Alerga u službi zdravlja" u suradnji s Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Grada Belog Manastira. Deset liječnika različitih specijalizacija i šest studenata medicine odradili su dvjestotinjak mjerenja šećera i tlaka, dok su "Alergine" mlade volonterke Mia i Ivona odradile 69 spirometrija.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok