MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Podjela besplatnih obroka

Ugodni razgovori domskih štićenika i 'Oazinih' volonteraUgodni razgovori domskih štićenika i 'Oazinih' volontera(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 17. VIII. 2017. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", održano je još jedno druženje "Oazine" aktivistice Stele Fabijan te "Oazinih" volontera sa štićenicima Doma. U akciji je učestvovalo šest volontera: Donka Dvornić, Dragana Nikolić, Franjo Vonjak, Magdalena Nikolić, Mara Bodlović i Margita Relić. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Internet-klub prije dječje radionice Internet-klub prije dječje radionice "Oazin" internet-klub radi i u ljetnim mjesecima, ali je korisnika u njemu nešto manje zbog velikih vrućina, odlazaka na kupanje ili zato što ih većina korisnika ima "pametne" telefone pa preko njih obavljaju sve što im je potrebno. Za one koji to još ne znaju, "Oazin" internet-klub u belomanastirskom Društvenom centru (Ulica J. Antala 3) otvoren je svakog radnog dana od 8 do 20 sati.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok