MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Internet-klub

Dragani će ova izobrazba i te kako koristitiDragani će ova izobrazba i te kako koristitiU srijedu, 21.12.2022. godine, od 10 sati, u PEER centru u Šećerani, održan je drugi dio izobrazbe o pripremi i provedbi projekata za neposredan rad u području zapošljavanja, socijalnog uključivanja i obrazovanja.

U drugom danu izobrazbe izrađivala se tablica dionika gdje se po grupama raspravljalo o osnovnim značajkama dionika, njihovim očekivanjima, interesima i kako na njih utječe tema, navođenje potencijala i nedostataka te mogućih mjera za rješavanje interesa dionika u vidu aktivnosti projekta. Zatim je uslijedio zadatak izrade problemskog stabla gdje se detektira glavni problem te se popisuju uzroci i posljedice problema.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok