MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Internet-klub
Utorak, 20. 12. 2022.

Izrada blagdanskih čestitki

Čestitke će biti dio paketića koje će 'Oaza' dijelitiČestitke će biti dio paketića koje će 'Oaza' dijelitiU utorak, 20.12.2022. godine, "Oaza" je, s početkom u 17 sati, u potkrovlju Društvenog centra, održala posljednju ovogodišnju likovno-kreativnu radionicu po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Izobrazbu vodi Mirela AlagićIzobrazbu vodi Mirela AlagićU utorak, 20.12.2022. godine, od 10 sati, u PEER centru u Šećerani, održan je prvi dio izobrazbe o pripremi i provedbi projekata za neposredan rad u području zapošljavanja, socijalnog uključivanja i obrazovanja.

Voditeljica izobrazbe je Mirela Alagić, ujedno i voditeljica programa "Jačanje kapaciteta OCD-a na području Baranje" u sklopu kojeg se izobrazba provodi. Nakon obraćanja voditeljice i predstavljanja projekta, sudionici su imali priliku predstaviti se i u kratkim crtama objasniti ciljnu skupinu korisnika kojima se udruga, ispred koje sudjeluju, bavi.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok