MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Internet-klub
Petak, 16. 12. 2022.

Dječja zabavna radionica

Likovno-kreativan dio radioniceLikovno-kreativan dio radionice(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

I ovog petka, 16.12.2022. godine, dječja zabavna radionica otpočela je u 17 sati. Održala se u "Oazinom" dnevnom boravku, a tema je bila božićna.

Djeca od malih nogu uče o važnosti razvrstavanja otpadaDjeca od malih nogu uče o važnosti razvrstavanja otpadaU Etnološkom centru baranjske baštine, u petak, 16.12.2022. godine, nakon javne tribine o zbrinjavanju otpada za građane, održano je kratko predavanje o zbrinjavanju otpada učenicima produženog boravka Osnovne škole "Dr. Franjo Tuđman".

Tribina se održala u...Tribina se održala u...U petak, 16.12.2022. godine, u Etnološkom centru baranjske baštine u Belom Manastiru, u organizaciji Grada Belog Manastira, održana je otvorena javna tribina o zbrinjavanju otpada.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok