MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Internet-klub

Svaka svijeća je unikatnaSvaka svijeća je unikatna(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 13.12.2022. godine, "Oaza" je, s početkom u 17 sati, u potkrovlju Društvenog centra, održala još jednu likovno-kreativnu radionicu namijenjenu ženama, po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Utorak, 13. 12. 2022.

Sastanak u Udruzi "Izvor"

'4. smjena - nevidljivi rad''4. smjena - nevidljivi rad'Nakon sastanka u Udruženju "Baranja" u Lugu, o čemu smo pisali ovdje, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić posjetila je Žensku udrugu "Izvor" Tenja, gdje se sastala s koordinatoricom Mirjanom Herceg.

Sastanak je bio neformalnog karaktera, a tema je bila aktivnosti novooformljene mreže "4. smjena – nevidljivi rad", o čemu smo pisali ovdje.

Milorad Nenadović i Vesna NedićMilorad Nenadović i Vesna NedićU utorak, 13.12.2022. godine, od 9:30 sati, Vesna Nedić, "Oazina" projekt-koordinatorica i voditeljica projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje", bila je na sastanku u Lugu s Miloradom Nenadovićem, direktorom Udruženja "Baranja".

Ana, Dragana i Zvonimir JankovićAna, Dragana i Zvonimir Janković"Oazine" aktivistice Ana Jeličić i Dragana Brnjevarac, u utorak, 13.12.2022. godine, u sklopu novog projekta, koji "Oaza" provodi od 1.12.2022. godine, pod nazivom "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje", posjetile su Prvu srednju školu Beli Manastir.

Bila je to radna posjeta. Zvonimiru Jankoviću, pedagogu Prve srednje škole Beli Manastir,  uručile su anketne upitnike namijenjene učenicima prvog razreda. Anketni upitnici, koji se popunjavaju anonimno, služit će u svrhu istraživanja koliko su učenici upoznati s pojmovima volontiranja, volonterizma, Zakonom o volonterstvu i slično.

'Oazine' aktivistice i ravnateljica Gimnazije Beli Manastir'Oazine' aktivistice i ravnateljica Gimnazije Beli ManastirU utorak, 13.12.2022. godine, "Oazine" aktivistice Ana Jeličić i Dragana Brnjevarac, u sklopu novog projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje", koji "Oaza" provodi od 1.12.2022. godine, radno su posjetile Gimnaziju Beli Manastir, koja je ujedno i partner na navedenom projektu.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok