MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Internet-klub

Ispred 'Oaze' sudjelovale su Ana, Dragana i SandraIspred 'Oaze' sudjelovale su Ana, Dragana i Sandra(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 9.11.2022. godine, u Udruzi žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA" iz Osijeka održana je "Mala čajanka" povodom njenog šestog rođendana.

Pričalo se o pozitivnim primjerima ravnopravnosti spolova na lokalnoj raziniPričalo se o pozitivnim primjerima ravnopravnosti spolova na lokalnoj raziniU srijedu, 9.11.2022. godine, od 11 sati Ženska mreža Hrvatske organizirala je za svoje članice edukaciju/okrugli stol na temu pozitivnih primjera integracije i provedbe načela ravnopravnosti spolova na lokalnoj razini.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok