MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Internet-klub
Petak, 25. 11. 2022.

Dječja zabavna radionica

Bojanje kućica...Bojanje kućica...U petak, 25.11.2022. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku odvila se dječja zabavna radionica. Mario, Luka i Dorijan nisu prisustvovali na prošloj radionici te nisu započeli svoje kućice za ptice, stoga su na ovoj radionici to radili.

Radionicu su vodile zaposlenice Ana i Dragana, koje su pomagale da dečki što bolje ofarbaju kućice koje će krasiti njihovo drveće u dvorištima i služiti kao sklonište ptičicama preko zime. Farbala se i jedna kasica u obliku mede koja će poslužiti kao "sklonište" kovanicama.

'Borba protiv sužavanja prostora za djelovanje i stvaranje poticajnog okruženja...'Borba protiv sužavanja prostora za djelovanje i stvaranje poticajnog okruženja...U četvrtak i petak, 24. i 25.11.2022. godine, održana je online konferencija u organizaciji koalicije civilnog društva iz Hrvatske (Centar za mirovne studije, GONG, Kuća ljudskih prava Zagreb, Institut za političku ekologiju, Zelena akcija/Friends of the Earth Croatia, Roda – Roditelji u akciji, Savez udruga za autizam Hrvatske, Klubtura i Mreža mladih Hrvatske) s temom "Borba protiv sužavanja prostora za djelovanje i stvaranje poticajnog okruženja za razvoj civilnog društva u EU". Konferencija je bila podijeljena na 4 panela.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok