MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Internet-klub

Općina Popovac na karti Osječko-baranjske županijeOpćina Popovac na karti Osječko-baranjske županijeOpćina Popovac jedna je od devet jedinica lokalne samouprave u Baranju (osam općina i jedan grad!). Smještena je u sjevernom dijelu Baranje, u mikroregiji Karašičke aluvijalne nizine Istočnohrvatske ravnice. Ima površinu od 62,41 km² i obuhvaća tri naselja: Branjinu, Kneževo i Popovac.

Godine 2001. imala je 2.427 stanovnika, čiji se broj dramatično smanjuje. Deset godina kasnije bilo ih je 2.084, a prema konačnim rezultatima Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine, koji se objavljeni tek 22. IX. 2022. godine, u tri naselja u Općini Popovac danas živi samo 1.465 stanovnika (u Popovcu 753, u Branjini 222 i u Kneževu 490).

Dana 7. III. 2022. godine Mirovna grupa Oaza potpisala je s Općinom Popovac ugovor o financiranju projekta "Općina Popovac u 'Baranjskom leksikonu'", koji je prihvaćen na javnom natječaju za sufinanciranje programa i projekata udruga iz područja kulture na području Općine Popovac.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok