MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Internet-klub

Ovotjedna radionica bila je i kreativna i zabavnaOvotjedna radionica bila je i kreativna i zabavna(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 7.10.2022. godine, na dječjoj radionici, u sklopu projekta "Dječji kutak zabave kroz učenje", aktivnosti su bile različite, po želji djece. Nekome je bio dan za kreativu, a nekome za igranje društvenih igara. Kako se većina djece želi u svemu oprobati, jedan dio radionice iskoristili su za kreativni zadatak, a drugi za natjecanje s drugom djecom u društvenim igrama.

Skup i panel-rasprava su odražni u Osijeku, a primjer dobre prakse posjećen je u ČepinuSkup i panel-rasprava su odražni u Osijeku, a primjer dobre prakse posjećen je u Čepinu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 7.10.2022. godine, nevladina organizacija "ODRAZ – Održivi razvoj zajednice" organizirala je skup "Dugoročna vizija za ruralna područja EU-a – prema jačim, povezanim, otpornijim i naprednijim ruralnim područjima" i panel-raspravu "Holistički pristup za održivi i pravedan ruralno-urbani razvoj". Događaj se održao u Osijeku od 10 do 14 sati, nakon kojega su sudionici posjetili primjer dobre prakse – Tvornicu ulja u Čepinu.

Petak, 07. 10. 2022.

Svjetski dan osmijeha

Svjetski dan osmijehaSvjetski dan osmijehaSvaki prvi petak u mjesecu listopadu obilježava se Svjetski dan osmijeha. Jeste se danas već nasmijali?! Jeste nasmijali nekoga iz svoje okoline?!

Mi ćemo malo preoblikovati onu staru i reći da osmijeh i željezna vrata otvara.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok