MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Internet-klub

Ispred 'Oaze' sudjelovala je Vesna NedićIspred 'Oaze' sudjelovala je Vesna NedićU četvrtak, 6.10.2022. godine, od 11 do 12 sati održano je predavanje na temu "Neprofitni sektor u RH - aktualnosti oko uvođenja eura". 

Predavanje, uz prezentaciju, održala je Dajana Nendl koja je u Gongu zadužena za usklađenost zakonske regulative i internih politika organizacije.

Webinar je vodio Teo PetričevićWebinar je vodio Teo PetričevićU četvrtak, 6.10.2022. godine, od 9 do 11:30 sati, održan je webinar pod nazivom "Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva/suradnje OCD-a u zajednici”, u organizaciji ACT Grupe u partnerstvu s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva.

Webinar je vodio Teo Petričević i, iako je prisustvovalo samo šest sudionika, zaista je bilo dinamično i svi su mogli iznijeti svoja mišljenja, stavove i iskustva.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok