MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Internet-klub

Ispred 'Oaze' sudjelovale su Vesna Nedić i Sandra KušenićIspred 'Oaze' sudjelovale su Vesna Nedić i Sandra KušenićU ponedjeljak, 24.10.2022. godine, od 10 do 13 sati održana je implementacijska radionica Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj za korisnike i partnere kojima su odobreni projekti na Pozivu za male projekte.

Ponedjeljak, 24. 10. 2022.

Aktivnosti Društvenog centra Darda

Puno je aktivnosti u sklopu Društvenog centra DardaPuno je aktivnosti u sklopu Društvenog centra DardaDanas vas malo (više) obavještavamo o darđanskoj nevladinoj sceni.

Udruge koje svoju djelatnost obavljaju u zgradi Društvenoga centra Darda svojim aktivnim radom pokazuju da je Društveni centar Darda zaista mjesto dobre energije i mjesto za rast i razvoj.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok