MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Internet-klub

Od najobičnijih štipaljki nastaju...Od najobičnijih štipaljki nastaju..."Oazina" dječja zabavna radionica održana 14.10.2022. godine, u petak, bila je netipična iz razloga što su prisustvovali samo dječaci. Radionica je otpočela u 17 sati i bila je podijeljena u dva dijela.

U prvom dijelu radionice naši dečki Antonio, Relja, Vanja, Dario i Dorijan dovršavali su svoje držače za papir od štipaljki s prošle radionice. Materijala za ukrašavanje je bilo na pretek te je svatko radio s onim što mu se sviđalo. Nakon ukrašavanja, na stražnju stranu štipaljke nalijepljen je magnet kako bi ona mogla stajati na površinama gdje će magnet držati. Obične drvene štipaljke pretvorene su u prava mala umjetnička djela.

Ispred 'Oaze' sudjelovala je Vesna NedićIspred 'Oaze' sudjelovala je Vesna NedićU utorak, 14.10.2022. godine, od 9:30 do 13:30 sati održana je izobrazba "Računovodstvo neprofitnih organizacija, vrste i sadržaj financijskih izvještaja, planiranje, obračun plaća, obračun drugog dohotka i obrazac JOPPD" u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Izobrazba se sastojala od dva dijela.

Natječaj je otvoren do 15.11.Natječaj je otvoren do 15.11.(Obrazac za nominaciju)

Povodom Međunarodnog dana volontera (5.12.), "Oazin" volonterski centar raspisuje natječaj za dodjelu "Nagrade volonter / volonterka godine" za 2022. godinu i dva "Priznanja za volonterski angažman" u 2022. godini na području Baranje. Natječaj traje do 15.11. 2022. godine. Prijave se mogu slati poštom (Mirovna grupa Oaza, J. Antala 3, 31000 Beli Manastir) ili e-mailom (oaza_bm@yahoo.com).

Udruge, ustanove i institucije mogu nominirati pojedince i pojedinke za osobit doprinos u razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života na području Baranje.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok