MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Internet-klub

Dopisnik 'Glasa Slavonije' Ivica GettoDopisnik 'Glasa Slavonije' Ivica Getto(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

Kao što je bilo i najavljeno (vidjeti OVDJE), u subotu, 10. VII. 2021. godine, u "Caffe baru "Lymmar" u Belom Manastiru, održana je druga "Pjetlijada". Na to događanje, koje je trajalo pet sati, bili su pozvani "svi na Facebooku ili izvan njega". Učesnici u takmičenju plaćali su kotizaciju od 150 kn, koja je uključivala očišćenog pijetla od oko 5 kg, litru – litru "Belje" – "Jamnica", te pripremljena drva i stol za ekipu.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-početak, ovdje-Česka obec, ovdje-MKD Osijek, ovdje-RRC Darda, ovdje-Csárdás, ovdje-SKUD, ovdje-kraj)

U subotu, 10. VII. 2021. godine, s početkom u 19 sati, u amfiteatru belomanastirskog Etnološkog centra baranjske baštine, koji funkcionira kao svojevrsna ljetna pozornica, održan je šesti po redu folklorni koncert pod naslovom "U kolu sa prijateljima" u organizaciji belomanastirskog SKUD-a "Jovan Lazić" i uz tehničku pomoć Centra za kulturu Grada Belog Manastira.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok