MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Internet-klub
Utorak, 08. 06. 2021.

Pomoć starijim osobama

Pomoć kod očitavanja strujePomoć kod očitavanja strujeU toku prvih pet mjeseci ove godine jedan od glavnih problema bila je organizacija aktivnosti za starije osobe. "Oaza" provodi program "Dostojanstveno starenje", financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, i aktivnosti su bile zamišljene sasvim drugačije od onoga što se do sada moglo provoditi.

Utorak, 08. 06. 2021.

Najava ":BRUT-a"

Biciklistička utrka BaranjomBiciklistička utrka BaranjomU subotu, 19. VI. 2021. godine, održat će se biciklistička utrka Baranja Rural Trail (":BRUT") u organizaciji Udruge Baranja i turizam. Utrka je to koja se vozi po neasfaltiranim cestama, surducima, šumama i poljima Baranje u dužini od 25 ili 50 kilometara.

Uz utrku organizirani su i različiti popratni sadržaji, u kojima će sudjelovati i "Oaza". Detaljan program može se vidjeti na sljedećoj poveznici.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok