MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Internet-klub

Veselinka KastratovićVeselinka KastratovićU četvrtak, 6. V. 2020. godine, novinarka Stana Nemet s Radija Banska kosa snimila je telefonskim putem razgovore o aktivnostima "Oazinog" programa "Dostojanstveno starenje" s voditeljicom tog programa Sandrom Kušenić i s Veselinkom Kastratović, pravnicom iz Centra za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek, koji je partner na tom programu.

Sandra Kušenić potpisuje ugovoraSandra Kušenić potpisuje ugovoraU četvrtak, 6. V. 2021. godine, potpisan je u Osijeku ugovor vrijedan 5.000 kuna za "Oazin" projekt "Sajam udruga Baranje 2021. godine" u Upravnom odjelu za turizam, kulturu i sport Osječko-baranjske županije, Šetalište kardinala Franje Šepera 12.

Sredstva za ovaj projekt odobrena su u sklopu "Plana financiranja programskih aktivnosti udruga sredstvima Proračuna Osječko-baranjske županije u 2021. godini", područje građanskih inicijativa, ljudskih prava i sloboda (dio XI., redni broj 6). Za "Oazu" ugovor je potpisala Sandra Kušenić.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok