MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Internet-klub
Ponedjeljak, 10. 05. 2021.

Sastanak Ženske mreže Hrvatske

Sudionice sastankaSudionice sastankaU ponedjeljak, 10. V. 2021. godine, s početkom u 13 sati, održan je online-sastanak članica Ženske mreže Hrvatske (ŽMH). Sastanak je organizirala koordinatorica ŽMH-a Sanja Juras.

Neki sudionici edukaciju su pohađali onlineNeki sudionici edukaciju su pohađali onlineU četvrtak i petak, 6. i 7. V. 2021. godine, s početkom u 10:15 i 9:30 sati, putem platforme Microsoft Teams, a i uživo, održao se drugi blok edukacije "Škola za lokalni održivi razvoj 2021.", u sklopu projekta "SUSTINEO – Suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost", čiji je voditelj organizacija civilnog društva "ODRAZ – Održivi razvoj zajednice".

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok