MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 17 Lipnja 2018

Stol s dekoriranim voćemStol s dekoriranim voćem(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje)

U nedjelju, 17. VI. 2018. godine, s početkom u 15 sati, u Jagodnjaku je održana Druga izložba kolača i ručnih radova u organizaciji Udruge žena "Sretne i spretne". Izložba je održana u Etnokući "Sanja" u Ulici Branka Radičevića broj 66. Na 42 tacne bilo je izloženo 70 vrsta kolača, torti i ostalih poslastica, koje je pripremilo 25 članica, a posebno atraktivan bio je stol s vrhunski dekoriranim voćem i desertima u čašama.

U Restoranu Panon u Kneževim Vinogradima održat će se 20. VI. 2018. godine, s početkom u 14 sati, početna konferencija projekta"V.R.I.S.A.K. Baranje". Nositelj projekta je darđanska Udruga za ruralni turizam Đola, a partneri u provedbi su Općina Kneževi Vinogradi i Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek.

Ukupno odobrena sredstva za ovaj projekt iznose 840.948,05 kuna, od kojih Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda sufinancira 85%, a udio nacionalnog sufinanciranja iz državnog proračuna Republike Hrvatske iznosi 15%.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok