MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 15 Veljače 2019

Vesela plesna večer u 'Staračkom domu'Vesela plesna večer u 'Staračkom domu'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 15. II. 2019. godine, od 16 do skoro 18 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, održana je plesna večer za štićenike Doma. Na plesu su bile "Oazine" zaposlenice Jelena Opačić-Matijević i Stela Fabijan, aktivistica Ana Jeličić te četiri volonterke: Katica Stupar, Klara Trajković, Margita Relić i Milka Kodila.

Petak, 15. 02. 2019.

1000. broj tjednika "Novosti"

'Novosti' broj 1000'Novosti' broj 1000Dana 15. II. 2019. godine izišao je 1000. broj zagrebačkog tjednika "Novosti", kojega izdaje Srpsko narodno vijeće iz Zagreba. U tim novinama od početka 2002. godine pa do danas objavljeno je dosta članaka o radu Mirovne grupe Oaza, ali i o brojnim drugim temama iz Baranje.

Zanimljivo je napomenuti da je administrator "Oazine" web-stranice svoj prvi članak u "Novostima" (koje su se tada zvale "Novosti 7 dana") objavio u broju 117 od 15. III. 2002. godine. U tom je članku opisao javnu tribinu "Osteoporoza – tiha epidemija", koja je održana u Belom Manastiru šest dana ranije i koju je organizirala – Mirovna grupa Oaza.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok