MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ekološke akcije

Primatelji besplatnih toplih obrokaPrimatelji besplatnih toplih obroka(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U nedjelju, 1. X. 2017. godine, obilježavao se Međunarodni dan starijih osoba. Kako su primatelji "Oazinih" besplatnih toplih obroka starije osobe, Mirovna grupa Oaza priključila se obilježavanju toga dana akcijom podjele poklon-paketića. A ti paketići, koje je korisnicima u nedjeljnim prijepodnevnim satima dijelio "Oazin" volonter Ljubomir Jeličić, sadržavali su keks i kavu.

Nedjelja, 01. 10. 2017.

33. SOZAH u "Enigmi" (7)

'Enigma' broj 2421'Enigma' broj 2421Zahvaljujući ljubaznosti i susretljivosti odgovornog urednika beogradske "Enigme" Nebojše Vučinića, u 2421. (!) broju toga lista, koji nosi datum 1. X. 2017. godine, objavljen je na 80. stranici članak "Ko je bolji enigmata?"

Zbog štamparskih rokova (SOZAH je završavao 24. X., a "Enigma" se npr. u Kikindi mogla kupiti već 30. X.), taj članak praktički je napisan prije početka SOZAH-a. Nakon što je SOZAH završio, poslan je novi članak, ali nije bilo mogućnosti da se sve radi iznova, nego je samo ubačena slika i dodano ono što je bilo najvažnije.

Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok